Konferens på Hotell E-10

Planerar ni er nästa konferens? Varmt välkomna att boka konferenslokal hos oss på Hotell E-10 i Kiruna för en konferens – upplevelse utöver det vanliga!

Konferens i Kiruna

Välkomna på konferens hos Hotell E-10 i vackra, naturnära Kiruna! Hos oss får ni mycket mer än en vanlig konferens, vi erbjuder skräddarsydda paket så att ni får ut så mycket som möjligt utav er konferens i vinterparadiset Kiruna. Ni kan välja att bo på vårt härliga hotell och även boka in spännande vinteraktiviteter som ger ett minne för livet. Då Kiruna ligger nära polcirkeln så finns det bl.a. möjlighet att se norrsken på någon utav våra norrskensturer, eller varför inte åka hundspann, ta en snöskotertur eller åka på älgsafari. Ni kan även ta avslappnande pauser för att ladda batterierna och fylla på med nya idéer inför konferensen i vår bastukåta eller jacuzzi. Kontakta gärna oss så hjälper vi er att sy ihop det paket som bäst passar just er konferens.

Hos oss på Hotell E-10 finns ett antal olika konferensrum som ni kan välja emellan beroende på just ert företags behov. Vi har allt från mindre konferensrum för 5 – 6 personer till större lokaler för upp till 30 personer. Om ni planerar ett frukost – eller middagsmöte så kan ni även boka vår restaurang.

Frågor? Kontakta oss!

9 + 10 =